Wagi elektroniczne do mięsa

( ilość produktów: 7 )

Polecamy elektroniczne wagi do przemysłu mięsnego i masarskiego

Wysokiej klasy wagi elektroniczne do mięsa, które są dostępne w naszym sklepie internetowym e-Ladex, stanowią odpowiedź na zapotrzebowanie właścicieli sklepów i zakładów oferujących wyroby garmażeryjne. Proponujemy urządzenia najlepszych marek, w tym sprzęt marki CAS. W swoim asortymencie sklepowym posiadamy takie sprzęty, jak:

  •         wagi elektroniczne pomostowe,
  •         wagi elektroniczne kalkulacyjne,
  •         wagi kalkulacyjne,   
  •         wagi elektroniczne,
  •         wagi etykietujące systemowe. 

Wagi elektroniczne do mięsa to urządzenia niezawodne, nieskomplikowane w obsłudze, a także bardzo wydajne w działaniu. Sprzęt ten jest dedykowany, zarówno małym, średnim, jak i dużym sklepom czy zakładom mięsnym. 

Wagi elektroniczne do mięsa, które są przydatne w sklepach, ubojniach czy punktach handlowych 

W naszej podstawowej ofercie znajdziesz szeroki wybór wag kalkulacyjnych zasilanych akumulatorem i sieciowo. Rozwiązanie to jest gwarancją nieprzerwanego działania w przypadku niekontrolowanych przerw w dostawie prądu elektrycznego. Urządzenia, którymi są wagi kalkulacyjne posiadają zakres ważenia 2 – 5 g do 15 kg. Podwójny, czytelny wyświetlacz LCD w obudowie ułatwia wprowadzanie kodów towarowych, a także prowadzenia kalkulacji. Wbudowany akumulator może działać nawet przez 200 godzin, bez potrzeby podłączania go do gniazdka elektrycznego. 

Proponujemy także wagi elektroniczne pomostowe o szerokim zakresie ważenia produktów od 20 – 50 g do 150 kg. To doskonałe urządzenia wyposażone w ruchomy, duży wyświetlacz i szalkę ze stali odpornej na korozję. Wyróżniają się bardzo dużą dokładnością, a także stabilnością i solidną konstrukcją. Wodoodporna klawiatura dotykowa jest łatwa do czyszczenia i odporna na uszkodzenia mechaniczne. 

Odporne na uszkodzenia mechaniczne wagi elektroniczne do mięsa, służące do etykietowania 

Oferujemy także wagi etykietujące systemowe wyprodukowane przez znanego i cenionego na rynku markę CAS. Urządzenia te służą do etykietowania towarów przeznaczonych do sprzedaży lub w gastronomii. Znajdująca się na słupku drukarka i klawiatura ułatwią wykonywanie poszczególnych czynności. Wagi elektroniczne do mięsa to sprzęt z zakresem ważenia 2,5 g do 6 – 15 kg. Te niezawodne urządzenia mogą być wykorzystane do szybkiego i sprawnego etykietowania produktów w placówkach gastronomicznych i handlowych. Szereg nowoczesnych funkcji wpływa na maksymalny komfort użytkowania. Dobranie odpowiednich zespołów przedłuża bezawaryjne ich użytkowanie. 

    pixel