Wagi elektroniczne do mięsa

( ilość produktów: 12 )

Wysokiej klasy wagi elektroniczne do mięsa, które są dostępne w naszym sklepie
internetowym e-Ladex, stanowią odpowiedź na zapotrzebowanie właścicieli sklepów i
zakładów oferujących wyroby garmażeryjne. Proponujemy urządzenia najlepszych marek, w
tym sprzęt marki CAS. W swoim asortymencie sklepowym posiadamy takie sprzęty, jak: 

 

  •         wagi elektroniczne pomostowe,
  •         wagi elektroniczne kalkulacyjne,
  •         wagi kalkulacyjne,   
  •         wagi elektroniczne,
  •         wagi etykietujące systemowe. 

Wagi elektroniczne do mięsa to urządzenia niezawodne, nieskomplikowane w obsłudze, a
także bardzo wydajne w działaniu. Sprzęt ten jest dedykowany, zarówno małym, średnim, jak
i dużym sklepom czy zakładom mięsnym. 


Wagi elektroniczne do mięsa, które są przydatne w sklepach, ubojniach czy
punktach handlowych 


W naszej podstawowej ofercie znajdziesz szeroki wybór wag kalkulacyjnych zasilanych
akumulatorem i sieciowo. Rozwiązanie to jest gwarancją nieprzerwanego działania w
przypadku niekontrolowanych przerw w dostawie prądu elektrycznego. Urządzenia, którymi
są wagi kalkulacyjne posiadają zakres ważenia 2 – 5 g do 15 kg. Podwójny, czytelny
wyświetlacz LCD w obudowie ułatwia wprowadzanie kodów towarowych, a także
prowadzenia kalkulacji. Wbudowany akumulator może działać nawet przez 200 godzin, bez
potrzeby podłączania go do gniazdka elektrycznego. 


Proponujemy także wagi elektroniczne pomostowe o szerokim zakresie ważenia produktów
od 20 – 50 g do 150 kg. To doskonałe urządzenia wyposażone w ruchomy, duży wyświetlacz i
szalkę ze stali odpornej na korozję. Wyróżniają się bardzo dużą dokładnością, a także
stabilnością i solidną konstrukcją. Wodoodporna klawiatura dotykowa jest łatwa do
czyszczenia i odporna na uszkodzenia mechaniczne. 


Odporne na uszkodzenia mechaniczne wagi elektroniczne do mięsa, służące
do etykietowania 


Oferujemy także wagi etykietujące systemowe wyprodukowane przez znanego i cenionego
na rynku markę CAS. Urządzenia te służą do etykietowania towarów przeznaczonych do
sprzedaży lub w gastronomii. Znajdująca się na słupku drukarka i klawiatura ułatwią
wykonywanie poszczególnych czynności. Wagi elektroniczne do mięsa to sprzęt z zakresem
ważenia 2,5 g do 6 – 15 kg. Te niezawodne urządzenia mogą być wykorzystane do szybkiego i
sprawnego etykietowania produktów w placówkach gastronomicznych i handlowych. Szereg
nowoczesnych funkcji wpływa na maksymalny komfort użytkowania. Dobranie
odpowiednich zespołów przedłuża bezawaryjne ich użytkowanie. 

 

    pixel