Wilki do mięsa

( ilość produktów: 16 )

W naszym sklepie internetowym e-Ladex dostępne są nowoczesne wilki do mięsa. Oferujemy również piły do kości i mięsa, a także wydajne i łatwe w czyszczeniu maszynki do mięsa znanych i cenionych firm, do których należą YATO, MA-GA, GASTROMIX, STALGAST, itp. Proponowane przez nas, profesjonalne urządzenia, są przydatne w zakładach mięsnych i gastronomii. Wydajne piły do kości i mięsa ułatwiają rozdrabnianie, zarówno sztuk mrożonych, ryb, jak i świeżego mięsa z kością. To sprzęt, który znajdzie zastosowanie również w zakładach przetwórstwa mięsnego. Ostrze tnące z regulacją naciągu, wykonane z najwyższej jakości stali oksydowanej i nierdzewny stół załadowczy, to jedne z zalet, którymi wyróżniają się oferowane przez nas piły do kości. Sprzęt ten posiada także skuteczne zabezpieczenie przeciwprzeciążeniowe a także wyłącznik bezpieczeństwa zapobiegający ryzyku przypadkowego skaleczenia czy doznania uszkodzeń ciała. 


Wilki do mięsa – efektywne mielenie wybranych porcji 

 

Proponowane przez nas wilki do mięsa to sprzęt przeznaczony do pracy ciągłej i przy maksymalnym obciążeniu. Spełnia on standardy w zakresie higieny i bezpieczeństwa. W sklepie internetowym e-Ladex dostępne są także wydajne i nowoczesne maszynki do mięsa, które umożliwiają bardzo szybkie efektywne i bezpieczne zmielenie wybranej porcji mięsa wołowego, wieprzowego czy drobiowego. Produkty te są dostosowane do pracy przy dużych obciążeniach. Ślimak, ostrze tnące i sitko, w które są wyposażone wilki do mięsa, gwarantują ich bezawaryjnie wieloletnie działanie. 


Zalety używania wilków do mięsa 

 

Proponowane przez nas wilki do mięsa są wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Podobnie jak taca załadowcza. Rozwiązanie to zapewnia maksymalną higienę, a także zapobiega destrukcyjnemu procesowi korodowania. W naszej ofercie produktowej znajdują się sprzęty dedykowane dużym sklepem, supermarketom, firmom cateringowym, gastronomii i zakładom zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego. Zaletą dostępnych wilków do mięsa jest możliwość pracy ciągłej oraz zastosowanie systemów zabezpieczających. Cicha praca napędu, zabezpieczenie przeciwprzeciążeniowe, a także odpowiednio skonstruowany zestaw tnący to jedne z wielu zalet tych urządzeń. 

 

    pixel