Blog

2019-10-31

Program lojalnościowy dla małego i średniego biznesu

Program lojalnościowy dla małego i średniego biznesu
Programy lojalnościowe można znaleźć teraz w większości sklepów i restauracji. Nie pozwól, by konkurencja Cię wyprzedziła - zaplanuj swój!
2019-10-31

Marketing sensoryczny jako sposób przyciągnięcia klientów do małego biznesu

Marketing sensoryczny jako sposób przyciągnięcia klientów do małego biznesu
W handlu i usługach najważniejsze jest pierwsze wrażenie, czyli to co widzimy, jak się czujemy w danym miejscu. W budowaniu pozytywnych odczuć może pomóc marketing sensoryczny. Chcesz dowiedzieć się więcej? Przeczytaj nasz poradnik!
2019-10-29

Budowanie lojalności klienta przy wykorzystaniu Internetu Rzeczy

Budowanie lojalności klienta przy wykorzystaniu Internetu Rzeczy
Internet Rzeczy: Czym jest i w jaki sposób może usprawnić pracę marketerów odpowiedzialnych za budowę lojalności klientów w małych i średnich przedsiębiorstwach handlowych i gastronomicznych?
2019-10-29

Tęsknota za prawdziwym chlebem, czyli historia sukcesu Polish Village Bread

Tęsknota za prawdziwym chlebem, czyli historia sukcesu Polish Village Bread
Polacy robią świetne biznesy nie tylko w kraju, ale i za granicą. Znają się na smaku, ale również, hołdując tradycyjnym przepisom, potrafią wbić się idealnie w gusta obcokrajowców. Poznajcie historię Polish Village Bread, polskiej piekarni na wyspach Brytyjskich.
2019-10-14

Technologie budujące Customer Experience

Technologie budujące Customer Experience
Czy Twój biznes wykorzystuje wszystkie możliwości reklamy i budowania bazy klientów? Sprawdź sam w naszym poradniku o budowaniu Customer Experience!
2019-10-08

Wpasuj się w panującą modę na food trucki i otwórz swój własny biznes!

Wpasuj się w panującą modę na food trucki i otwórz swój własny biznes!
Mobilna gastronomia na dobre zagościła na miejskich ulicach, placach czy obszarach zieleni. Food trucki pojawiają się też na wszystkich większych festiwalach. Biznes ten od pewnego czasu podbija podniebienia Polaków, kusząc nowymi smakami oraz swoją różnorodnością.
2019-10-01

Otwieramy własną gastronomię. Czego może wymagać od nas Sanepid?

Otwieramy własną gastronomię. Czego może wymagać od nas Sanepid?
Moda na otwieranie nowych lokali gastronomicznych, stacjonarnych czy mobilnych, trwa w najlepsze. Co powinieneś wiedzieć, otwierając taki biznes, w zakresie norm narzucanych przez Sanepid? Czytaj nowy poradnik!
    pixel