Aktualności
Inspirujący wywiad z właścicielem food trucka
Solona wołowina, a może wędzona na miejscu ricotta? Jak z biznesu mobilnego uczynić stałe źródło dochodu?
Zobacz, w jaki sposób właściciel nom nom nom, mobilnego foodtrucka, znalazł swoją niszę w gastronomii. Czytaj najnowszy wywiad przeprowadzony przez specjalistów z eLadex!
Czego może wymagać od nas Sanepid?
Otwarcie nowego lokalu gastronomicznego, czy to tradycyjnego czy mobilnego (coraz bardziej modnego zresztą) wiąże się z obowiązkiem spełnienia kilku ważnych zasad.
Ich wypełnienie, punkt po punkcie, będzie podstawą do wydania pozwolenia ze strony Sanepidu. Czy wiesz już wszystko, czego będzie od Ciebie wymagać ta jedostka? Czy znany jest Tobie zakres norm narzucanych przez Sanepid?
Wolisz dmuchać na zimne? Czytaj najnowszy poradnik specjalistów eLadex i nie daj się zaskoczyć!